Изи Пеймънт Сървисиз с нов уебсайт

Като сериозно финансово дружество и платежна институция, ние знаем, че перфектното изживяване на клиентите в контакта с нас е основополагащо за изграждането на доверие помежду ни. Ето защо, инвестирахме време и усилия в модернизацията на нашия корпоративен сайт.

Подобрихме значително навигацията на сайта и сега е значително по-лесно и бързо клиентите ни да се ориентират на страницата. Постарахме се потребителското изживяване да е еднакво добро и на десктоп, и на мобилно устройство.

В допълнение към новите функционалности, значително подобрихме сигурността на сайта ни, добавяйки https протокол за сигурност.

Надяваме се, че клиентите ни ще харесат и стилния корпоративен дизайн на сайта.

Мисията на Изи Пеймънт Сървисиз ООД винаги е била да предлага удобни и технологични кредитни и платежни продукти. Сега клиентите ни ще могат още по-лесно и приятно да научават повече за нас!

Ела и разбери защо Изи Пеймънт Сървисиз ООД е една от водещите финансови компании в България.

Share this article

Easy Payment Services Ltd is a EU E-money Institution, licensed by BNB decision № 259, providing cross-border services in all EEA countries under EU passport rules, Principle Member of MasterCard, HQ: 28 Jawaharlal Neru Blvd., Fl. 2, Sofia-1324, Bulgaria.

© 2019 Easy Payment Services Ltd. All rights reserved.

Scroll to Top